Aprikoosi-rahkapiirakka

MItä haluatte syödä jälkiruoaksi? mikään ei ole niin hyvää kuin tämä rahkapiirakka. Kokeile, ja jätä kommentti!

Aprikoosi rahkapiirakka

Category: Rahkapiirakka

Aprikoosi rahkapiirakka

Aina on syytä juhlaan! Herkullinen aprikoosi-rahkapiirakka ei ole liian makea, mutta maistuu jokaiselle. Piirakka on helppo tehdä ja sen voi nauttia esimerkiksi jälkiruokana viikonloppuna kahvin kera.

Ainesosat

  • 1 Myllyn Paras pyöreä piirakkataikina makea
  • 1 tlk aprikoosin puolikkaita sokeriliemessä
  • 5 rkl aprikoosihilloa
  • 250 g maustamatonta rahkaa
  • 1 dl kermaa
  • 3/4 dl sokeria
  • 2tl vaniljasokeria (2tl vaniljauutetta, jos on)
  • 2 kananmunaa

Ohje

  • Anna taikinan sulaa ja painele se pyöreään piirakkavuokaan. Levitä hillo pohjan päälle ja asettele valutetut aprikoosin puolikkaat.
  • Sekoita munat, rahka, kerma, sokerit sekä vaniljauute keskenään sekaisin. Kaada rahkaseos aprikoosien päälle. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
https://rahkapiirakka.fi/aprikoosi-rahkapiirakka/

Alkuperäinen resepti löytyy täältä:

radionova.fi/uutiset/ajankohtaista/a-100499

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.